Várólista - Szeptember




Sziasztok! :) Ismét elhoztuk nektek a számunkra leginkább várt könyveket. Reméljük van köztük olyan, ami a ti érdeklődéseteket is felkelti és talán még pár új információt is sikerült mondanunk a megjelenéssel kapcsolatban. Az előző havi várólista frissített változatát ide kattintva találjátok (dátumpontosítások stb.). :)





Petus listája:

ELLE KENNEDY: THE GOAL - A CÉL
Egy pár szóban, miért: Én úgy gondolom ez nem is kérdés. Igaz még csak az első részt olvastam, de nem is kérdés, hogy beszerzem-e az összes kötetet. Garrett nagyon a szívembe lopta magát, de a többiek is. Kíváncsi vagyok az story-jukra. :D
Sorozat: Off Campus 4.
Kiadó: Könyvmolyképző Könyvkiadó
Eredeti cím: The Goal
Magyar cím: A cél
Eredeti megjelenés: 2016.
Várható magyar megjelenés: 2018. 11. 23.
Fülszöveg típusa: hivatalos





A ​lány mindig eléri a célját…
A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.
De a játék egyre bonyolódik.
Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.
Vágytál már a folytatásra?
Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!


PENELOPE WARD - VI KEELAND: NAGYKÉPŰ ÖLTÖNYÖS


Egy pár szóban, miért: Imádom az ilyen "az ellentétek vonzzák egymást" szerelmeket. Az elején annyira viccesek tudnak lenni a civódásukkal, a végére pedig egy merő cukiság lesz az egész. :) Szóval alap, hogy a nagyon várós kategóriába kerül. :)
Sorozat: -
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: Stuck-Up Suit
Magyar cím: Nagyképű öltönyös
Eredeti megjelenés: 2016.
Várható magyar megjelenés: 2018.???
Fülszöveg típusa: hivatalos



Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.


SALLY THORNE: GYŰLÖLÖK ÉS SZERETEK


Egy pár szóban, miért: Ha már csak arra gondolok, hogy micsoda versengésnek leszek a szemtanúja, már elfog az izgalom. A legjobb, amikor egy férfi és egy nő versengenek, mert annak iszonyúan szenvedélyes szerelem lesz a vége, miközben jól szórakozunk azon, ahogy egymással próbálnak kibabrálni. :D Engem teljesen megvett. :D
Sorozat: -
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: The Hating Game
Magyar cím: Gyűlölök és szeretek
Eredeti megjelenés: 2016.
Várható magyar megjelenés: 2018. ???
Fülszöveg típusa: hivatalos


Nemezis (fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni

b) Valakinek a veszte

c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.
Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…
Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.
Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?
„Tiszta szívből ajánlom.” – Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestseller szerző


Reni listája:

SARA HOLLAND: A VARÁZSLÓNŐ ÉS AZ ALKIMISTA


Egy pár szóban, miért: Itt először a borítóra figyeltem fel, ami szerintem az egyik leggyönyörűbb, amit mostanában láttam. :) A sztori egy igazi történelmi hangulatú fantasynek ígérkezik, ami elég érdekes megoldásokkal dolgozik. Nagyon várom, hogy az írónő mit hoz ki belőle. :)
Sorozat: Everless 1.
Kiadó: Maxim Kiadó
Eredeti cím: Everless
Magyar cím: A varázslónő és az alkimista
Eredeti megjelenés: 2018.
Várható magyar megjelenés: 2018. október 21.
Fülszöveg típusa: hivatalos



Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A tehetős arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák saját életüket. Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené. Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel – és kísértéssel jár – mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot – sőt, magának az időnek a sorsát.


HOLLY BLACK: THE CRUEL PRINCE - A KEGYETLEN HERCEG 
Egy pár szóban, miért: Két szó. Tündéres YA. Nekem ennyi elég is volt, hogy előrendelve landoljon a kis kosaramban. (Amit egyébként itt ti is megtehettek, ha szeretnétek. :) ) Az meg már csak hab a tortán, hogy a fülszöveg alapján egy határozott főhősnőre és egy arrogáns új bookboyfriendre számíthatunk, ami amúgy szerintem a legjobb párosítás. :D
Sorozat: A levegő népe 1.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: The Cruel Prince
Magyar cím: A kegyetlen herceg
Eredeti megjelenés: 2018.
Várható magyar megjelenés: 2018. október 2.
Fülszöveg típusa: hivatalos



Persze hogy olyan akarok lenni, mint ők. Gyönyörűek, égi tűzben kovácsolt pengék. Örökké élnek. És Cardan közülük a leglenyűgözőbb. Őt gyűlölöm legjobban. Annyira gyűlölöm, hogy néha még levegőt venni is elfelejtek, amikor őt nézem.
Egy szörnyű reggelen Jude és a nővérei végignézik, ahogy lemészárolják a szüleiket. A félelmetes gyilkos mindhárom lányt elrabolja, és Tündérföldére, a nagykirály udvarába viszi. Jude-ot csúfolják és kínozzák a halandósága miatt, és hamarosan rádöbben, ahhoz, hogy életben maradjon ebben a kiszámíthatatlan, veszélyes új világban, éppolyan okosnak, agyafúrtnak és hamisnak kell lennie, mint maguknak a tündéreknek.
Csakhogy a hatalomhoz vezető lépcsőfokokat sötét árnyak és árulás lengi körbe. Ráadásul szembe kell néznie a dühítő, arrogáns, ám karizmatikus Cardan herceggel. A lehető legóvatosabban kell eljárnia.
A bestsellerszerző Holly Black magával ragadó, a szó minden értelmében varázslatos új YA regénye.
Hagyd, hogy elbűvöljön!


ED MCDONALD: ÉJSZÁRNY


Egy pár szóban, miért: Démonok, uralkodók, mágia, fejvadászok és tetkók. Még ha nem úgy reklámoznák, mint az elmúlt évek egyik legjobb grimdark fantasy-ét, akkor is tudnám, hogy ez nagyon az én könyvem. :D 
Sorozat: A holló jele 1.
Kiadó: Agave Könyvek
Eredeti cím: Blackwing
Magyar cím: Éjszárny
Eredeti megjelenés: 2017.
Várható magyar megjelenés: 2018. október 9.
Fülszöveg típusa: hivatalos




A ​széttört és szenvedő égbolt alatt terül el a Kárhozat végtelen és fertőzött sivataga, a halhatatlan Mély Királyai ellen vívott könyörtelen háború sötét mementója. A féktelen pusztítás lassan száz éve ért véget, amikor a Birodalom bevetette a Nall-gépezetet, az ismert világ leghatalmasabb fegyverét. Legyőzni azonban nem sikerült vele a királyokat, csupán kordában tartani – a mostanra romlott mágiával és vérszomjas démonokkal teli pusztaságban a halhatatlan uralkodók nagyon is éberek. Csak a megfelelő pillanatra várnak.
A fejvadász Ryhalt Galharrow jól ismeri a Kárhozatot. Amikor a hollót ábrázoló tetoválása életre kel, hogy előadja sürgető üzenetét, Galharrow az Éjszárnyakként ismert csatlósaival egy titokzatos nemesasszony keresésére indul az egyik távoli helyőrségbe. Egyikük sincs azonban felkészülve arra, amit ott találnak: a Mély Királyai nem félik többé a Nall-gépezetet, és óriási seregükkel megindulnak a Birodalom felé. Az egyetlen reményt egy rég halott varázsló öröksége jelentheti, ám az Éjszarnyak ideje fogytán van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Közös olvasás: Sarina Bowen: Bittersweet - Keserédes (True North 1.)