J. R. Ward és Milly Johnson - romantikus újdonságok az Alexandra Kiadótól

Sziasztok!

Romantikus könyvújdonságok az Alexandra Kiadótól!
Régi kedvencek, új epizódok, magával ragadó történetek

Az őszi szezonban öt olyan újdonsággal rukkolt elő az Alexandra kiadócsoport, melyekkel elsősorban a romantikus történetek kedvelőit célozza meg.

Az Art Nouveau égisze alatt lát napvilágot J. R. Ward nagy sikerű könyvsorozatainak két új epizódja is. A Downton Abbey és a Dinasztia című sorozatokat idéző Az angyalok jussa című kötetben Kentucky és az ott élő bourbondinasztia kel életre, a regényen keresztül bepillantást nyerhetünk a felső tízezer buja és hamisan csillogó életébe. Immár hatodik kötetéhez érkezett Ward másik sikersorozata, a Bukott angyalok. A Halhatatlanság a bestsellersorozat legfelkavaróbb, és a rajongók által legjobban várt része.
A Pioneer Books Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb romantikus szerzőjével tér vissza. Milly Johnson neve nem ismeretlen a magyar olvasók előtt. Korábbi köteteivel (Borúra derű, Téli láng) az írónő komoly rajongótáborra tett szert hazánkban is. Új könyve, a Teaház a sarkon is kötelező darab mindazoknak, akik szívmelengető kalandokra vágynak.
Az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb debütálása Ann O’Loughlin regénye, a Bálterem kávézó fordulatokban gazdag, könnyfakasztó történet a képmutatás pusztító erejéről, a múltban elkövetett hibákról és az elveszett, majd végül mégis megtalált szeretetről.
Barbara Erskine a történelmi fantáziaregény nagyasszonya. Kötetei a kilencvenes évek óta jelennek meg Magyarországon. Új könyve, A legsötétebb óra a második megjelent műve az Alexandra Kiadó gondozásában. A második világháború idején játszódó, rejtélyekkel és izgalmakkal teli történetben az angliai csata vészterhes napjait és egy különleges szerelem titkait ismerhetjük meg.
A kötetekről bővebb információt olvashat az Alexandra Kiadó weboldalán: www.alexandrakiado.hu

Kötetek:

1. Ann O'Loughin: Bálterem kávézó


„Csodálatos első regény”
Cathy Kelly, A Párizsban kezdődött írónője

„Igazán megnyerő debütálás, ami egyből magával ragad”
Sunday Idependent (Írország)

Sosem késő kitárni a szíved
Ann O’Loughlin: Bálterem Kávézó


Az O’Callaghan nővérek, Ella és Roberta sorsa korántsem irigylésre méltó. Egy tragikus balesetben mindkét szülőjüket elvesztették, majd néhány évvel később Ella imádott kislánya és férje is meghal. A helybéliek úgy tartják, a testvérek balszerencsét hoznak mindenkire, aki közel kerül hozzájuk, rejtélyességüket pedig tovább fokozza, hogy időtlen idők óta kizárólag jegyzetlapokra írt üzenetekben kommunikálnak egymással. Nem csoda tehát, hogy egész Rathsorney felbolydul, amikor Ella – húga tiltakozása ellenére – megnyitja ódon házuk báltermét a nagyközönség előtt, és kávézót nyit benne, hogy rendezni tudják elkeserítő anyagi helyzetüket. Az O’Callaghan nővérek titokzatos élete – no meg Ella messze földön híres cukrásztudománya – rengeteg helyi látogatót vonz a Bálterem Kávézóba. Egy napon azonban ismeretlen nő lép be az ajtón, aki vér szerinti szülei után kutakodik a környéken. Nyomozásával olyan folyamatokat indít el, amelyek akár országos méretű botrányhoz is vezethetnek, több évtizedes sebeket téphetnek fel, és felforgatják nemcsak az ő, hanem az O’Callaghan nővérek életét is….

Ann O’Loughlin regénye fordulatokban gazdag, könnyfakasztó történet a képmutatás pusztító erejéről, a múltban elkövetett hibákról és az elveszett, majd végül mégis megtalált szeretetről.

320 oldal, 3699 Ft

http://www.alexandrakiado.hu/konyv/749878/balterem-kavezo/

2. Barbara Erskine: A legsötétebb óra



Az igazság sokszor nem a történelemkönyvek lapjain olvasható…
Barbara Erskine: A legsötétebb óra

1940 nyarán minden szem Nagy-Britannia déli égboltjára szegeződik: az angliai csata vészterhes napjai ezek. Evie Lucas figyelmét mégis egészen másvalami köti le: a vidám és jóvágású fiatal pilóta, Tony Anderson. A lány ígéretes művész, aki előtt fényes jövő áll, és minden másnál szívesebben örökíti meg szerelme arcvonásait az újabb és újabb szenvedélyes portrékon.

Hetven évvel később a nemrég megözvegyült művészettörténész, Lucy Standish próbál újra egyenesbe jönni, ehhez azonban fel kell tárnia a rejtélyt, mely a házában található egyik festményt övezi. Miközben igyekszik kibogozni a szálakat, egy olyan történet körvonalai rajzolódnak ki előtte, melyet okkal tartottak titokban az egész világ előtt. Lucynek hamarosan rá kell döbbennie, hogy élete halálos veszélyben forog, mert a jelenben és a múltban egyaránt akadnak olyanok, akik bármi áron megakadályoznák, hogy az igazság napvilágra kerüljön.
Barbara Erskine a történelmi fantáziaregény egyik legjelentősebb mai művelője. Könyveiben saját korunkat a letűnt idők eseményeivel szövi egybe, sajátos átmenetet alkotva a történelmi regény és a fikció között. Kötetei világszerte az eladási listák élén szerepelnek.

480 oldal, 3999 Ft


3. Milly Johnson: Teaház a sarkon



Teaház a sarkon
Valódi paradicsom a könyvmolyok számára, 
és csak úgy vonzza a magányos szíveket...

A Spring Hill tér kedves kis menedékhely, távol a mindennapok nyüzsgésétől. Itt várja vendégeit Leni Merryman Sarki teaháza, amely valódi paradicsom a könyvmolyok számára, és csak úgy vonzza a magányos szíveket. Leni kínálja a környék legkülönlegesebb tortáit a legizgalmasabb irodalmi témákkal fűszerez- ve: ki az ellenszenvesebb, Mr. Darcy vagy Heathcliff? A Manderley-ház asszonyának története szívszorí- tóbb, vagy Jane Eyre-é? 
 Az irodalmi teadélutánok résztvevői hétről hétre mind jobban megnyílnak egymás előtt, s kiderül, hogy az ő életük is csaknem olyan regényes, mint kedvenc hőseiké. Hazugságok, tönkrement házasságok, éveken át titkolt kapcsolatok, személyes tragédiák látnak nap- világot. De nincs az a szív, amelyet ne melegítene át egy forró angol tea, egy szelet finom sütemény és Leni Merryman mosolya.
Milly Johnson az egyik legnépszerűbb brit romantikus szerző, művei rendszeresen szerepelnek a sikerlisták élén, és világszerte több mint egymillió példányban keltek el. 2014-ben elnyerte a romantikus szerzők díját a legjobb szórakoztatóregény kategóriájában, 2015-ben pedig a Yorkshire Society művészeti díjával tüntették ki. Az írás mellett gyakran szerepel tévéműsorokban is, többek közt a brit Vacsoracsata barnsley-i kiadásának győztese, valamint újságíró és rádiós műsorvezető. 

Pioneer Books 
448 oldal, 3999 Ft


4. J. R. Ward: Az angyalok jussa



„A Downton Abbey találkozása a Dinasztiával 
egy lenyűgözően fantáziadús családi történetben.”
USA Today

„A Bradford család birodalma mögött meghúzódó dráma és sötét titkok uralják ezt az ellenállhatatlan történetet, mely a felső tízezer köreiben játszódik… Egyszerre tartalmas, könnyed és élvezetes olvasmány, akár egy pohár kentuckyi bourbon.”
Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestsellerszerző


Egy déli dinasztia magával ragadó sagája
A bourbon királyai második része a Fekete Tőr Testvériség szerzőjétől
J. R. Ward: Az angyalok jussa

J. R. Ward, aki a Fekete Tőr Testvériséggel a New York Times listavezető szerzője lett, új, lenyűgöző sorozatának második kötetével jelentkezik. A történetfolyamban egy vagyonos és kitüntetett helyzetű déli család folyamatosan változó viszonyait ismerjük meg – titkok, csalások és botrányok tárulnak fel…

A Bradford család Charlemontban a felső tízezer krémjéhez tartozik – csakúgy, mint az exkluzív bourbon, melyet gyártanak. Bonyolult életüket és hatalmas birtokukat diszkrét személyzet igazgatja, melynek tagjai elkerülhetetlenül belebonyolódnak a család ügyeibe. Ez most különösen igaz, amikor a családfő látszólagos öngyilkossága egyre több kérdést vet fel a családon kívül és belül egyaránt. A gyanú árnyéka mindenkire rávetül – főleg a legidősebb Bradford fiúra, Edwardra. A közte és az apja közötti ellenségeskedés nyílt titok volt mindenki számára, és Edward is tisztában van azzal, hogy ő az egyik legvalószínűbb gyanúsított. Eközben a család vagyonának jövője egyik üzleti ellenlábasuk tökéletesen manikűrözött kezében van, egy olyan nőében, aki magának akarja Edwardot. Mindennek van következménye, és mindenkinek megvannak a titkai. És csak kevesekben lehet megbízni.
 
J. R. WARD eddig húsznál is több könyvet írt, köztük a New York Times bestsellerlistáját vezető Fekete Tőr Testvériséget. Világszerte több mint tizenötmillió példányban keltek el regényei, melyek huszonöt különböző országban jelentek meg. Az Egyesült Államok déli részén él a családjával.

384 oldal, 3999 Ft


5. J. R. Ward: Halhatatlanság



Megjelent a Bukott Angyalok-sorozat következő része!
A Fekete Tőr Testvériség szerzőjétől
J. R. Ward: Halhatatlanság 

A Teremtő kitalált egy játékot, és a tét nem más, mint az élők és holtak fölötti uralom. Hét lélek, hét válaszút – mindegyik egy lehetőség az üdvözülésre vagy a kárhozatra.

A hatodik felvonásban Jim Heron, a kelletlen megmentő saját testét és lelkét is veszélybe sodorja, mégis közel áll ahhoz, hogy mindent elveszítsen… Többek közt Sissyt, az ártatlan lányt is, akit a pokolból mentett ki. Jim minden erejével meg akarja őt védeni, de Sissy a gyenge pontja, amit a démon, Devina ki is használ. Miközben Jim a lány és a játszma között őrlődik, a gonosz készen áll rá, hogy bármilyen piszkos eszközt bevessen.

Ahogy a háború a végkifejlethez közeledik, az emberiség megmentője bármit megtenne a győzelemért. De egyetlen esélye a túlélésre, és arra, hogy felülkerekedjen ellenfelén, az igaz szerelem. Csakhogy megmenthet-e egy szívtelen és lelketlen embert olyasvalami, amiben nem hisz?

A Halhatatlanság J. R. Ward bestsellersorozatának legfelkavaróbb és a rajongók által legjobban várt része.

384 oldal, 3999 Ft


Na megtetszett valamelyik? Katt a linkre, és rendeld meg! :)

Köszönet a sajtóanyagért az Alexandra Kiadónak! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara (Tüskék és rózsák udvara 2.)