Rick Riordan: A csontlabirintus (A 39 kulcs 1.)

                                                               Fülszöveg:
Mi történne, ha rájönnél, hogy a családod az egyik leghatalmasabb család a történelemben? Mi lenne, ha azt mondanák, hogy a család erejének forrását elrejtették a világ különböző részein, 39 kulcs formájában? Mi lenne, ha választás elé állítanának – fogod az egymillió dollárt és elsétálsz. vagy megkapod az első kulcsot? Ha Amy vagy Dan Cahill helyében vagy, a kulcsot választod – és megkezdődik a veszélyes hajsza.

Azt hiszem Rick bácsi megint kitett magáért :)). Sokat vaciláltam, hogy elkezdjem-e a sorozatot, mert elég hosszú, meg lehet nem is tetszene………..de örülök, hogy elkezdtem. Nem bántam meg. Az egész sorozat a 39 kulcs megtalálására épül. Itt jön nekem a nagy rejtély, hogy akkor 39 részes lesz a sorozat vagy hogy lesz? A főszereplők, Amy(14) és Dan(11) árva gyerekek. Amy egy visszahúzódó, félénk, de rendkívül okos lány, aki szereti a történelmet. Öccse, Dan  egy bátor, fiatal fiú, akinek nagyon jó érzéke van a számokhoz, és nagyon jó a memóriája. A nagymamájuk halála után döntés elé kerülnek: vagy elviszik az örökség rájuk eső részét vagy megkapják az első kulcsot. Itt kezdődik el az élet-halál hajsza a kulcsok megszerzéséért.
Amy Cahill

A terjedelméhez képest pörgős, eseménydús és tele van rejtélyekkel. Ez a legjobb az egészben. Imádom az ilyen könyveket. Itt rejtély rejtély hátán, kirakós darabokat kell megtalálni, kutatni kell…….nagyon jó. És minél közelebb érsz a könyv végéhez, annál tisztábban látod a dolgokat, de még mindig maradnak homályos részek……..épp ez vesz rá, hogy tovább olvasd. És ha egyszer beindul a sztori, le sem bírod tenni. Mondjuk nem lennék a srácok helyében sem. Nem lehet könnyű
Dan Cahill
egy ilyen döntést meghozni. De kíváncsian várom, hogy mit sikerül nekik kihozni ebből az egészből. Drukkolok, hogy megtalálják az összes kulcsot :)).

Képek forrása: moly.hu

Petus

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése