Petíció :)

Sziasztok!

Páran gondoltunk egyet, megbeszéltük, hogy indítunk egy petíciót. Ezt IDE kattintva el is érhetitek.

A petíció a Vámpírakadémia és a Vérvonalak sorozat folytatásáért és újranyomtatásáért indult. Minél többen vagyunk, annál jobb, remélem minél több aláírás összejön, és legalább valamelyik célt elérjük. :) Nagyon sokan szeretnénk olvasni tovább a Vérvonalakat, de sajnos a kiadó nem akarja újra kiadni. De talán elérhetünk valamit.

Szóval hajrá mindenkinek, aki szeretné írja alá, minden egyes darabnak nagyon fogunk örülni! :)

Megjegyzések

 1. Ez egy nagyon jó ötlet, én még csak az első két részt olvastam a vámpírakadémiából, de a második csak PDF-ben van meg. Jó lenne ha fizikai formátumban is beszerezhetném a könyveket :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És sajnos a legtöbb könyv hivatalos fordításban nem érhető el az interneten. A rajongói fordítások meg hagynak némi kívánnivalót maguk után.
   Remélem egyszer végre a te polcodon is ott lehetnek a könyvek!:D

   Törlés
 2. Erősen támogatom a kezdeményezést! Nem szeretem a pdf-es könyveket, hanem az első rész elolvasása után igenis szeretném a polcomon látni a többi részt is! Köszönöm, hogy elkezdtetek vele foglalkozni. Szomorú vagyok, hogy eddig még használtan sem sikerült beszereznem a 2. részt (a többiről pedig így nem is álmodoztam). Remélem sikerülni fog!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az utolsó részeket talán még lehet kapni néhány helyen. Nekem is úgy kellett "összevadásznom" a hiányzó részeket. Pont ezért gondoltuk, hogy milyen jó lenne, ha kiadnák újra a könyveket. Szerintem sokan meg akarják még venni, érdemes lenne a kiadónak is foglalkozni vele.

   Törlés
 3. Én is támogatom! Mindenképpen szükség lenne rá!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így gondoltam. Remélem sokan leszünk és sikerül elérnünk valamit. :)

   Törlés
 4. Én is támogatom! Mindenképpen szükség lenne rá!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Borítómánia #13 - Olaszországban játszódó könyvek