Csökkentsd a várólistádat | 2017

Még sosem vettem részt ebben a kihívásban, amikor azonban ránézek a várólistámra, mindig csak egy növekedő számot látok. Annyi könyv vár még az elolvasásra, hogy az hihetetlen. Pontosan ezért szeretnék belevágni ebbe a kihívásba.

Először is segítségül hívtam a moly.hu oldalon található várólistámat. Ezen szoktam vezetni azokat a könyveket, amiket el szeretnék olvasni, és ezen látom is, nagyjából mióta szeretném, így egy jó kiindulópontnak gondoltam.

A kihívás értelmében ki kell választanom 12 könyvet, amik legalább fél éve szerepelnek a várólistámon. Először ezeket választottam ki, próbáltam olyanokat, amiket már tényleg régóta el szeretnék olvasni, de eddig még nem jutottam el odáig; vagy éppen olyanokat, amik nem érdekelnek annyira, ugyanakkor nem szeretném csak úgy levenni a listáról őket. A választottaim ezek lennének:

Első lista


Lehetőség van egy alternatív lista összeállítására is. Ez amolyan vésztartalék, ami azt a célt szolgálja, hogy ha egy könyvet nem tudsz elolvasni, vagy egyáltalán nincsen hangulatod hozzá, akkor erről a listádról választhatsz egyet. Ez ugyan nem kötelező, azonban úgy gondoltam, nem árthat, ha esetleg valami nem úgy sül el, ahogy terveztem. Íme tehát a másik lista:

Alternatív lista


A listámat többször is átnéztem, hogy biztosan régóta olvasni vágyott könyvek legyenek rajta. A pluszban felmerülő könyvek kerültek az alternatív listára. Remélem, összejön a tervezett olvasás.

Ha érdekel Titeket a kihívás, akkor kattintsatok a képre, ami arra bejegyzésre mutat, ami alapján én is létrehoztam a listáimat. :)

Évi

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése