Jamie McGuire: Gyönyörű lángolás (Maddox-testvérek 4.)


Eredeti cím: Beautiful Burn
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
Sorozat: Maddox testvérek
Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 398 oldal
Kötéstípus: puha/kemény kötés
Ár: 2999.-/3999.-
ISBN: 9789632617497/9789632617503
MolyGoodreads

Fülszöveg:
Ellison ​Edson látszólag teljesen gondtalanul él. Frissen diplomázott, hatalmas bulikat szervez, és nincs más dolga, mint vásárolgatni és a barátaival lógni. De valami mégsincs rendben, és az érzés egyre gyötrőbben nyomasztja a lányt. Elli kétségbeesve próbálja magára vonni családja figyelmét, és közben teljesen padlóra kerül. Szülei úgy gondolják, azzal segíthetnek leginkább gyerekükön, ha szigorúbbak vele, ezért megvonják tőle a korlátlan anyagi támogatást. A lány így arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Ezzel egy csapásra feje tetejére áll a világ Ellie körül. A helyzetet csak nehezíti, hogy egy bulin megismerkedik Tyler Maddoxszal. A fiú is, mint ikertestvére, Taylor az alpesi tűzoltók tagja, aki erdőtüzek ellen harcol. Tyler kissé arrogáns, de végtelenül elbűvölő is, így a bulin Ellie-vel hamar egymásba gabalyodnak. A lány ugyan nem akar folytatást, de úgy tűnik, a srác nem éri be egyetlen estével. Ellie nem sokáig tud ellenállni Tylernek, ám elkövet egy olyan hibát, amit nem lehet jóvátenni. 
Tyler érzései egyre inkább elmélyülnek, a lány szélsőséges személyisége és határozottsága lenyűgözi, de ahogy kezdi jobban megismerni, rájön, hogy Ellie belső démonai a Maddoxok legnagyobb ellensége lehet.

Véleményem:
Hát szerintem a Gyönyörű és Veszedelmes sorscsapás után ez a következő kedvencem. Sokkal jobban tetszett, mint a másik 3 rész.

Alapkoncepció itt is ugyanaz, mint a többinél: bajos családi háttérrel rendelkező lány találkozik egy Maddox-fiúval, kölcsönösen segítik egymást, nagy szerelem, boldogan éltek amíg meg nem haltak. Ezzel szerintem semmi újat nem mondtam. A pluszt a történetbe a két karakter erős személyisége hozta. Szabályosan izzott a levegő köztük egy-egy szópárbaj közben. Nagy élvezettel olvastam őket, jókat nevettem rajta (még ha a buszon hülyének is néztek :D). Igaz volt egy-két rész amit feleslegesnek éreztem és csak felidegesített, de ettől független tényleg kedvenc lett.

"Tűzoltó vagyok, Ellie. Nekem kell mentenem ebben a kapcsolatban."

Köztudott, hogy a Maddox-fiúkat mindenki szereti. Hogy is ne lehetne őket nem szeretni? Tökéletesek egytől egyig. Viszont ha választanom kellene közülük, akkor vagy Travist vagy Tylert választanám (igen, egyet nem tudok kiválasztani :D). A többieket is imádom szó se róla, de bennük van valami kis plusz, a viselkedésükben, a személyiségükben, ami nekem nagyon tetszik, ezért ők kiemelkednek a többiek közül.
Van már szerintem 1 éve is vagy több, hogy olvastam a Gyönyörű sorscsapást, de még most is élénken emlékszek Travis és Abby szócsatáira, amiket annyira szerettem. Ez a többiekről nem mondható el. Valahogy ők annyira nem ragadtak meg.

"...megakadtam félúton: túl önző voltam, hogy elengedjem és túl bűnbánó, hogy túlságosan messzire hagyjam jutni a dolgokat."

Ellenben Tyler, akit viszont nagyon-nagyon megkedveltem, és szerintem vele is úgy fogok járni, mint Travis-szel. Örök szerelem lett. A könyv első felét szó szerint végignevettem. Az állandó adok-kapok és csipkelődés nagyon jó hangulatot varázsolt.
Sajnos Ellie-nek sikerült ezt általában tönkretennie. A stílusával, a személyiségével semmi baj nincsen, de amiket csinált az néha nekem kicsit sok volt. Értem én, hogy mi volt a célja ezzel a viselkedéssel, de szerintem néha kicsit túllépte a határt. Ilyenkor egyáltalán nem szerettem. De szerencsére ő is jó útra tér, megoldódnak a problémái.

Összességében azt mondhatom, hogy tetszett, nagyon is (attól az egy-két kivételtől eltekintve). Aki az eddigi részeket olvasta, azoknak nagyon ajánlom, főleg ha azok nem tetszettek annyira, mert ez a rész visszahozza a bizalmat, amit ebbe a sorozatba vetettünk. Aki viszont még nem ismeri a Maddox-tesókat javaslom, hogy minél előbb ismerkedjen össze velük, nem bánja meg. ;)


Megtetszett? Rendeld meg!

Petus

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése