Beköszöntő

Sziasztok! :)

Durván 3 hónapos hallgatás után ismét jelentkezem. Tudom, hogy nagyon sok idő eltelt úgy, hogy nem volt mozgás a blogon, ennek oka elsősorban az időhiány volt. Én dolgoztam, Évi sem ért rá túlságosan plusz itt volt még a sulikezdés is, újra vissza kellett egy kicsit szoknunk.
Most viszont, hogy nagy szavakkal fogalmazzak, új korszak veszi kezdetét a blog életében. Úgy döntöttünk Évivel, hogy ezt a blogot én viszem tovább egyedül, ő pedig belekezd egy újba. Ennek előnyei, hogy mindenki olyanra és úgy csinálja az egészet, ahogy ő maga akarja. Évi új blogját itt találjátok. Ezúton is kívánok neki sok sikert a továbbiakhoz! :)
A kis bevezető után rátérnék arra, hogy kb. mi várható a blogon ezután. Továbbra is lesznek értékelések természetesen (a blog alapkövei), booktagek, szeretném visszahozni a Borítómániát is. A Havi záráson és a Filmes sarkon még gondolkodom, de szerintem kiveszem mindkettőt, hogy 100%-ig a  könyveké legyen a főszerep. Folytatom tovább az Interjú írókkal rovatot, valamint számítani lehet egy-két újdonságra pluszba. :)
Lesz még egy nagyobb horderejű dolog is, de arról még egyelőre semmit sem mondok, majd ha aktuális lesz. ;)
Tömören szerintem ennyi, ha valakinek van esetleg valami ötlete, vagy van valami, amit szívesen olvasna a blogon, írja le nyugodtan megjegyzésbe vagy akár e-mailbe is. :)
További szép napot és hetet Nektek!!! :)

Petus

Petus

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése