Új kötet George R. R. Martintól - megjelent az Álomdalok 1.

Sziasztok!

Megjelent George R. R. Martinnak egy újabb kötete. Hallottam már sok jót az író Trónok harca sorozatáról is (Tűz és jég dala), és tervezem is a közeljövőben elolvasni amint az időm engedi. :)

Néhány információ az új kötetről:
George R. R. Martin
Álomdalok I. - A Homokkirályok és más elbeszélések
704 oldal, 3999 Ft
Alexandra Kiadó, 2017
http://www.alexandrakiado.hu/konyv/748792/alomdalok-i/

Fülszöveg:
George R. R. Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is komoly hírnévre tett szert, a fantasytől a science fictionön át a horrorig számos műfajban alkotott maradandót, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak és zajos sikerek kísérik.

Az Álomdalok első kötete e csodálatosan sokszínű életmű első húsz évéből válogat. Különleges csemege ez Martin rajongóinak: bepillantást enged abba az írói életútba, amelynek során a képregényrajongó kölyökből többszörösen díjnyertes író lett. Itt olvashatjuk legjobb fiatalkori műveit, Hugo-, Nebula- és Bram Stoker-díjas novelláit, valamint a később illusztrált gyerekkönyvként is megjelent A jégsárkány eredeti, csonkítatlan változatát. A legkülönbözőbb műfajú és stílusú írások szemkápráztató kavalkádját a szerző visszatekintései egészítik ki.

Az Álomdalok remekbe szabott írásaiban megtalálható minden, ami miatt olvasók tízmilliói rajonganak George R. R. Martin történeteiért.

Borító:


Megrendelni itt tudjátok:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara (Tüskék és rózsák udvara 2.)