Blogszülinapos, Könyvmolyképzős karácsonyi nyereményjáték :)

Sziasztok! :)

Most egy kicsit nagyobb horderejű játékot szeretnék tartani, elsősorban azért, mert a 2. blogszülinap elmaradt, másodsorban azért, mert számomra ez egy kis újrakezdés is, és ezeket szeretném méltóképpen megünnepelni. Plusz mindjárt itt a karácsony is, ami meg egy okot ad az ajándékozásra. :)

A játékban való részvétel feltételei a következők:
1. Like-oljátok az Addicted to the books facebook-oldalát
2. Like-oljátok a Lap lap után facebook-oldalát
3. Válaszoljatok 3 kérdésre:
A játékban olyan könyvek szerzőjét és címét keresem, amik valamilyen módon kapcsolódnak a karácsonyhoz.
Nem a történet kell, hanem szerző és cím! 
Ehhez megadok a könyv fülszövegéből egy részletet, hogy legyen némi támpontotok. :)

1. kérdés
"Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…"

2. kérdés
"A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb!

Amikor a tizenhat éves Tessa Gray megérkezik a viktoriánus Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Tessának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, ..." 

3. kérdés
"Kezdetben ​vala az alma. Azután a baleset, a szörnyű, bénító sérülés és a kórház. Evening Spiker alig nyeri vissza az eszméletét, amikor egy furcsa fiú már ki is viszi a kórházból, és sietve az édesanyja kutatóintézetébe, a Spiker Biotechnológiai Gyógyszergyárba szállítja. Itt Eve-nek más dolga sincs, minthogy gyógyuljon, és elviselje a kísérteties elszigeteltségét, amelyet csak uralkodó természetű anyja, egy furcsa orvoscsapat és az ideszállításában közreműködő titokzatos fiú szakít meg időről időre.

Amikor Eve már azt hiszi, biztosan meghal – bár nem éppen a sérüléseitől, hanem az unalomtól – anyja különleges feladatot bíz rá: meg kell terveznie a tökéletes fiút."

4. Írjátok meg nekem azt is, hogy melyik könyvet szeretnétek megnyerni. :)

Ha mindezt megcsináltátok, és kitöltöttétek a rafflecopter-dobozt, lehetőségetek van megnyerni valamelyik csodás könyvet. :)

A nyeremények a következők:

Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten + könyvjelzőkKerstin Gier: Az álmok harmadik könyve + könyvjelzőkErin Watt: Papír hercegnő + könyvjelzők + olvasólámpa


Szeretnék mindenkinek sok szerencsét kívánni a játékhoz! Valamint előre is kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!! :)

a Rafflecopter giveaway

Petus

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 megjegyzés: