Blogszülinapos, Könyvmolyképzős karácsonyi nyereményjáték :)

Sziasztok! :)

Most egy kicsit nagyobb horderejű játékot szeretnék tartani, elsősorban azért, mert a 2. blogszülinap elmaradt, másodsorban azért, mert számomra ez egy kis újrakezdés is, és ezeket szeretném méltóképpen megünnepelni. Plusz mindjárt itt a karácsony is, ami meg egy okot ad az ajándékozásra. :)

A játékban való részvétel feltételei a következők:
1. Like-oljátok az Addicted to the books facebook-oldalát
2. Like-oljátok a Lap lap után facebook-oldalát
3. Válaszoljatok 3 kérdésre:
A játékban olyan könyvek szerzőjét és címét keresem, amik valamilyen módon kapcsolódnak a karácsonyhoz.
Nem a történet kell, hanem szerző és cím! 
Ehhez megadok a könyv fülszövegéből egy részletet, hogy legyen némi támpontotok. :)

1. kérdés
"Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…"

2. kérdés
"A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb!

Amikor a tizenhat éves Tessa Gray megérkezik a viktoriánus Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Tessának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, ..." 

3. kérdés
"Kezdetben ​vala az alma. Azután a baleset, a szörnyű, bénító sérülés és a kórház. Evening Spiker alig nyeri vissza az eszméletét, amikor egy furcsa fiú már ki is viszi a kórházból, és sietve az édesanyja kutatóintézetébe, a Spiker Biotechnológiai Gyógyszergyárba szállítja. Itt Eve-nek más dolga sincs, minthogy gyógyuljon, és elviselje a kísérteties elszigeteltségét, amelyet csak uralkodó természetű anyja, egy furcsa orvoscsapat és az ideszállításában közreműködő titokzatos fiú szakít meg időről időre.

Amikor Eve már azt hiszi, biztosan meghal – bár nem éppen a sérüléseitől, hanem az unalomtól – anyja különleges feladatot bíz rá: meg kell terveznie a tökéletes fiút."

4. Írjátok meg nekem azt is, hogy melyik könyvet szeretnétek megnyerni. :)

Ha mindezt megcsináltátok, és kitöltöttétek a rafflecopter-dobozt, lehetőségetek van megnyerni valamelyik csodás könyvet. :)

A nyeremények a következők:

Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten + könyvjelzők



Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve + könyvjelzők



Erin Watt: Papír hercegnő + könyvjelzők + olvasólámpa


Szeretnék mindenkinek sok szerencsét kívánni a játékhoz! Valamint előre is kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!! :)

a Rafflecopter giveaway

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara (Tüskék és rózsák udvara 2.)