Népszerűtlen vélemények BookTag

Sziasztok! :)

Nagyon szépen köszönöm az én Drága Annámnak, hogy kihívott, imádlak szeretlek téged tudod jól. 💗😘  Az ő válaszait Itt találjátok.
Amúgy is már régen volt BookTag az oldalon, úgy hogy ezért is köszönöm a kihívást. :)
Kezdjünk is bele! :D

1. Egy népszerű könyv vagy sorozat, ami neked nem tetszett:
Ezzel most lehet, hogy sok ellenséget szerzek magamnak, de én a Csitt, csitt sorozattal voltam így. Végig olvastam mind a 4 részt, de csak azért, hogy ne maradjon félbe. Valahogy nem nyerte el a tetszésem sajnos. :/2. Egy népszerű könyv vagy sorozat, amit mindenki más utál, de te szereted:
Kelly Oram: Sz mint szűz. Túlzás azt mondani erre, hogy utálják, de sok negatívnak mondható értékelést olvastam róla. Nekem viszont tetszett, nagyon szeretem az írónő munkáit. :)3. Egy szerelmi háromszög, ahol a főszereplő nem azzal jön össze, akivel te szeretnéd:
Andrea Cremer a Nightshade sorozatában eléggé keresztül húzta a számításaimat. Én egész végig Rennek szurkoltam, sokkal szimpatikusabb volt számomra, aztán az írónő fogta magát, és...... a lényeg, hogy a másik pasi lett a befutó. Sajnos.4. Egy népszerű vagy szeretett szereplő, akit te nem igazán kedvelsz:
Hát ha már a népszerű, de nem szeretem kategóriába a Csitt, csitt került, innen választom a szereplőt is. Folt karakterét szerettem, az ilyen típusú srácok mindig is a gyengéim voltak, viszont Norát nem igazán kedveltem. :/

5. Egy népszerű műfaj, amit te nem igazán olvasol:
Ide szerintem a krimit tudnám mondani. Szerintem ez egy elég népszerű műfaj mostanában. Viszont egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány krimit olvastam eddig. Valahogy nem került a kezem ügyébe sosem. De mostanában egyre több ilyet olvasok és kezdek rákapni a műfajra. :)

6. Egy népszerű szerző, akit nem sikerült igazán megszeretned:
Abbi Glines - megpróbálkoztam két sorozatával is, de mindkettőt félbe is hagytam. A stílusa, a szereplői és a történetei sem tetszettek.

7. Egy népszerű toposz, amiből már eleged van:
Szerény, esetleg összetört szívű lány beleszeret a rossz fiúba, akinek még esetleg a múltjában is van valami sötét titok. Szeretem ezt az alap ötletet, tényleg, sok ilyen könyvet olvastam. De meg lehet unni ezt is, mint minden mást. Lehet ezért kezdtem a krimi felé nyitni.

8. Egy népszerű sorozat, ami teljesen hidegen hagy:
Kövezzen meg engem az összes sorozat rajongó, de nálam ez a Trónok harca. Azt nem állítom, hogy teljesen hidegen hagy, de mostanában biztosan nem fogom elolvasni. Nem igazán keltette még fel a figyelmem úgy különösebben. :/9. Azt mondják, a könyv mindig jobb, mint a film. Mégis, melyik az a sorozat- vagy filmadaptáció, ami jobban tetszett, mint a könyv?
Eddig még nem találkoztam ilyennel. Alapjáraton is jobban preferálom a könyvet, mint a filmet, és eddig még nem volt olyan adaptáció, ami megváltoztatta volna a véleményemet, még ha csak egy film erejéig is.

+1. Egy karakter, akit mindenki más utál, de te szereted:
Hát erre nem tudok válaszolni. Részben ezért is tartott ilyen sokáig a kitöltés, mert ezen gondolkodtam. :D De még mindig nem tudok ilyen szereplőt mondani. Viszont ha lesz ilyen, akkor utólag majd beleírom. :D

Én most konkrétan kihívni nem akarok senkit, (forrásmegjelöléssel) vigye nyugodtan akinek tetszik. :)

Petus

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése