TOP10 kedvenc idézet :)



Sziasztok! :) Úgy döntöttünk visszahozunk pár régebbi rovatot, köztük a TOP10 kedvenc idézettel, amit mostantól várhatóan heti rendszerességgel olvashattok a blogon. Én ezen a héten Erin Watt  Papír hercegnő című könyvéből hoztam idézeteket, ami A Royal család sorozat első része. Ha valaki még nem olvasta volna, ajánlom figyelmetekbe Petus értékelését, amit itt tudtok elérni. Nekem az egyik legnagyobb kedvencem lett, így bátran merem ajánlani. :) Arra még azért felhívnám a figyelmet, hogy rubin pöttyös könyvről van szó, úgyhogy a kiragadott idézetekben előfordul egy-két obszcén kifejezés.


Erin Watt: Papír hercegnő (A Royal család 1.)

#1
"Viszket a tenyerem, hogy felmarkoljam a lóvét, keressek egy ejtőernyőt, és elmeneküljek Callum Royal karmaiból, még mielőtt annyit mondhatna, hogy tőzsde."

#2
"– Tetszik valami? - csattanok fel egy újabb falat közben.
– Nem igazán.
A szememet forgatva a fejére mutatok a kanalammal.
– Amúgy mi történt? Megfejelted a műszerfalat, miközben tegnap este leszoptad a bátyádat?"

#3
"Este Reed akkor szambázik be a szobámba, amikor éppen olvasok. 
– Persze, gyere csak be, nem bánom – jegyzem meg gúnyosan. A hátamra fordulva nézem, ahogy letesz egy hatalmas tál pattogatott kukoricát az éjjeliszekrényemre. 
– Kösz, ez igazán megnyugtató. Kérsz valamit inni? – néz be a mini hűtőmbe. – Nincs itt semmi, amin ne szerepelne a „light” szó? 
Azzal visszasétál az ajtóhoz, és kinéz rajta a folyosóra. 
– Hozd a sört! Ellának csak diétás szarjai vannak." 

#4
"– Kösd be magad – veti oda. 
– Most szálltam be, várjál már – fohászkodom az ég felé nézve türelemért. Reed nem indul el, amíg be nem csatolom a biztonsági övet. – Pasi létedre menstruálsz, vagy csak nonstop szar a kedved?"

#5
"– Szóval bevallod, hogy nem is szégyelled magad – vicsorogja. 
– Igen. Simán bevallom, hogy szégyentelen vagyok – vágok vissza. – A szégyenérzet és az erkölcsi tartás olyan embereknek való, akiknek nem kell olyan apróságok miatt aggódniuk, mint például, hogy ehetnek egy dollárból egy teljes napig, ki tudják-e fizetni az anyukájuk orvosi kezelését, vagy tudnak-e neki venni morfiumot, hogy egy órán át ne legyenek fájdalmai. A szégyen luxus."

#6
"Nem is tudom melyik tetszik jobban: a nyugodt Royal-palota a néma Reeddel, vagy az a változat, ahol kiabál velem és a farkával fenyeget."

#7
"De ugyancsak anyától tanultam meg, hogy az ember teste akarhat olyan dolgokat, amilyeneket a feje nagyon nem. Márpedig a fejnek kell irányítania. Ez is egy olyan intelem volt, amiben azt kérte, hogy azt tegyem, amit mondd, ne pedig azt, amit ő csinál."

#8
"– Ez Jordanék háza. A szülei a szállodabizniszben vannak. Ne idd le magad a sárga földig! Ne hozz szégyent a Royal névre! Ne lógj a közelünkben! Ne használd a Royal nevet, hogy bármire is szert tegyél! Ha úgy viselkedsz, mint egy kurva, akkor kirakunk, mint macskát szarni! Gid azt mondja, hogy az anyád prosti volt. Ne is próbálkozz ilyen szarsággal, tiszta a kép?
Szóval ilyen a hírhedt Royal-dekrétum. 
– Cseszd meg, Royal! A anyám nem volt prosti. Kivéve, ha neked a tánc már szexnek számít, és ha igen, akkor elég gyatra lehet a szexuális életed – válaszolom egyenesen a szemébe nézve."

#9
"A mögöttes üzenet, hogy mit fogunk csinálni Ellával. A gondolattól kiráz a hideg, és sajogni kezd a hátam a lapockám között a feszültségtől. Royal-fájdalomnak fogom ezt hívni."

#10
"Jordan felül, és csábítóan keresztbe rakja hosszú lábait.
– Milyen érzés leszopni egy öregembert? – kérdezi.
(...)
– Az apukádét nem rossz, ha erre vagy kíváncsi. De elég hátborzongató, hogy húzgálja közben a hajamat, és azt akarja, hogy apucinak szólítsam. Minden rendben van nálatok otthon?"

+1 :)
"Reed még bosszúsabb arcot vág, ha ez egyáltalán lehetséges.
– Itt felejtettem a zakómat – cammog oda az asztalhoz, hogy levegye az egyik szék támlájáról.
– Találkozunk a suliban, Reed – heccelem.
Újabb lesújtó pillantást vet rám, mielőtt sarkon fordul és kimegy. Leeresztem a kezemet, Callum pedig derűsen néz le rám.
– Hergeled az oroszlánt."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara (Tüskék és rózsák udvara 2.)