Rólunk

Szijjasztok!!! :)

Romsics Petra vagyok. 20 éves. Kalocsán születtem 1997. december 16-án. A Kalocsai Szent István Gimnáziumban tanultam reál szakon. 2016-ban érettségiztem szerencsére sikeresen. :)
Élelmiszermérnöknek tanulok jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen, most másodéves vagyok. Nem voltam mindig a legjobb tanuló, de igyekeztem nagyon, hogy a lehető legjobban sikerüljön az érettségim. Van egy húgom, 9 éves, Flórának hívják.
Szeretek jókat bulizni a barátaimmal…….és ilyenkor szokták mondani, hogy eléggé összetett emberke vagyok, mert tanulok rendesen (4,4-4,5 körül van az átlagom általában), szeretek olvasni és bulizni is járok…….nem tudom, hogy hogy fért ennyi minden a 150 cm-be :D. Egyébként élek-halok a romantikus regényekért, de elolvasok bármi mást is szívesen. Általában borító és fülszöveg alapján választok könyvet, aztán el szoktam olvasni az értékeléseit, és ha megtetszik: Let’s read! Igyekszem majd, hogy a blogom minél színesebb, érdekesebb, élvezhetőbb legyen! :D

Üdv: Petus


 Sziasztok! 😊

Reni vagyok, 20 éves. 1997. szeptember 2-án születtem Gyulán. Most a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának élelmiszermérnöki szakán vagyok harmadéves hallgató. Egészen pici korom óta szeretek olvasni, az első regények, amikre emlékszem a Harry Potter sorozat volt, számomra ezek a könyvek jelentették a gyerekkort és a mai napig betegesen imádom az összeset. :D Azóta is szeretem a fantasztikus elemekkel tarkított könyveket, imádok ezeken keresztül új világokat megismerni, de a romantikus regények az abszolút gyengéim. Tulajdonképpen bármit le lehet nyomni a torkomon, amiben van szerelmi szál, sőt nagyon ritkán olvasok olyat, amiben nincs. Ha ez mégis előfordulna, akkor az általában valami posztapokaliptikus, disztópikus vagy minimum baromira megrázó történet, szóval bizonyos értelemben a könyves katasztrófaturisták sorát bővítem.
A könyveken és az olvasáson kívül szeretem a jó sorozatokat, a jegesteát, és bármilyen társaságon belül szívesen rontom az átlagmagasságot. Akut koffeinfüggő vagyok és büszkén állítom, hogy ember nem tett még tönkre nálam több égősort egy háztartáson belül azzal a felkiáltással, hogy „bízz bennem, mérnök vagyok”.
Bármi kérdésetek lenne, forduljatok felém is bizalommal, bármikor beszélgethetünk egy jót. 😊

Puszi: Reni

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése